Al uw verlichting voor zowel particulier als winkels en KMO

Voor onze verlichting werken wij met de meest grote merken. Ook voor uw verlichtingsstudieplan kan u bij ons terecht, dit doen we in samenwerking met onze leverancier van de verlichting. Door de grote evolutie van de verlichting werken wij nu grotendeels met Ledverlichting, maar ook voor halogeenverlichting kan u nog steeds bij ons terecht. Graag maken wij ook voor u een besparingsanalyse om uw verlichting om te zetten naar ledverlichting, zodat u kan zien wat u kan besparen door de omschakeling te doen.

Al uw verlichting wordt door ons nauwkeurig en zorgvuldig geplaatst. Wij doen zowel:  particulier, winkels en KMO’s, inbouw als opbouw verlichting, binnen als buitenverlichting. Vraag ons steeds naar uw merk waarmee u wil werken, de meeste merken kunnen wij leveren.
Onze merken

De voordelen van ledverlichting

Energiezuinig en dus goed voor de portemonnee

Led-verlichting werkt op een laag voltage en is daardoor bijzonder energiezuinig. Ze hebben een hoge lumen/watt verhouding waardoor zeer efficient met de energie wordt omgegaan. 

In vergelijking met een gloeilamp verbruikt een led-lamp een stuk minder elektriciteit: de elektrische energie wordt immers rechtstreeks omgezet in licht, en de warmteproductie is gering.

Duurzaam en onderhoudsvrij

Met een levensduur van soms wel honderdduizend branduren dient led-verlichting niet zo snel vervangen te worden. Halogeenverlichting moet het doorgaans stellen met 3000 branduren. Leds bevatten geen gloeidraad, die vaak stuk gaat bij traditionele verlichting. Daarom is led-verlichting handig op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn zoals bepaalde tuinverlichting.

De lange levensduur biedt een heleboel voordelen voor openbare ruimtes, hotels en verlichting van hoge ruimtes zoals inkomhallen en trappenhuizen. De verlichting van bijvoorbeeld hotelkamers is goedkoper en bovendien lopen hotelgasten minder het risico dat ze geconfronteerd worden met kapotte lampen. Het vervangen van lampen in hoge ruimtes zoals trappenzalen en bioscopen is ook minder vaak nodig, zodat het laddergebruik sterk beperkt wordt.

Slagvast en schokbestendig

De led-lampjes zijn haast onbreekbaar en schokbestendig, en zijn ook goed bestand tegen koude en trillingen. De gebruikte halfgeleider zit mooi ‘verpakt’ in een omhulsel van epoxyhars, dat waterbestendig is.

Koel en dus veilig

Led-verlichting geeft niet veel warmte af, waardoor het een zeer kindvriendelijke verlichting is.

Geen straling

Led-verlichting geeft geen ultraviolette of infrarode straling af. Dat maakt de lichtgevende diodes geschikt voor toepassingen in voeding of textiel, of om oude voorwerpen in musea te verlichten.

Geschikt voor sfeerverlichting en andere verlichtingseffecten

Via de techniek van de veranderende kleuren, kan je oneindig met kleuren spelen. RGB-leds combineren immers de drie kleuren rood, groen en blauw in een behuizing waardoor de creatie van het hele kleurenspectrum mogelijk wordt. Doordat led-verlichting richtbaar en programmeerbaar is, kan de kleurintensiteit en -mengeling snel aangepast worden.

Snelle responstijd (ideaal voor digitale sturing)

Heeft geen ‘opwarmtijd’ nodig zoals dat bij een spaarlamp of TL-lamp het geval is.

Enkel van onze merken waar we met werken

Op zoek naar een specialist in domotica & elektriciteitswerken?
Contacteer me voor al uw installaties en herstellingen!