Aanpassing & herkeuring

Elektrische installatie afgekeurd?

Een woning gekocht? Je elektrische installatie laten keuren? En u hebt een negatief elektrisch keurverslag gekregen?
Dan moet je op zoek naar een elektricien om je elektriciteit weer helemaal conform en op orde te laten zetten.

 Wanneer moet ik mijn elektrische installatie laten keuren?

  • Vóór de aansluiting van een nieuwe installatie.

Je bouwt een nieuw woning of je plaatst een volledig nieuwe elektrische installatie in een koopwoning. Om een aansluiting op het net te krijgen moet je dan je installatie laten keuren door een erkend keuringsorganisme.

  • Bij een grote uitbreiding of verzwaring

Breid je jouw elektrische installatie uit met één of meer stroomkringen dan moet het nieuwe deel gekeurd worden. Als je in zee gaat met een ervaren en kundige vakman die weet waar hij rekening mee moet houden, loopt die keuring van een leien dakje.

  • Bij verkoop / aankoop van een woning

Verkoop je een woning van voor 1 oktober 1981? Dan moet de elektrische installatie gecontroleerd worden vóór de definitieve verkoop getekend wordt. Het keuringsverslag moet verplicht bij de verkoopakte gevoegd worden door de notaris. Of het nu goed- of afgekeurd is, dat maakt niet uit.

Als je zo een huis koopt ben je verplicht om binnen de 18 maanden, de gebreken van de elektrische installatie aan te pakken.

Je elektrische installatie aanpassen en vernieuwen

MVDB Electro overloopt samen met u het verslag van de elektrische keuring. Aan de hand van de opmerkingen hierin maken wij een offerte op maat. Zo dat de elektriciteit in uw woning weer helemaal voldoet aan alle eisen en normen. Wij zorgen ook voor uw elektrische schema’s die bij uw keuring moeten worden bijgevoegd. Als u dat wenst, laten wij uw elektrische installatie herkeuren door een externe firma. Daarvoor werken we samen met ELECTRO TEST. Uiteraard kan u ook uw eigen controle organisatie kiezen.

Wij overlopen de punten die volgens het keuringsverslag aangepakt moeten worden. Als je dat wil bekijken we samen met jou ook naar mogelijke vernieuwingen die gemakkelijk tegelijkertijd gedaan kunnen worden. Zo is je elektrische installatie niet alleen in regel, dan is ze ook meteen klaar voor de toekomst. Dan kan je in alle comfort en veiligheid genieten in je woning met een perfecte elektrische installatie.

Op zoek naar een specialist in domotica & elektriciteitswerken?
Contacteer me voor al uw installaties en herstellingen!