Over ons

In 2017 vierde MVDB electro zijn 15-jarig bestaan

MVDB electro is een éénmanszaak met Michael van den Boogaart als zaakvoerder. Als geregistreerd aannemer en zelfwerkend patroon kan u rekenen op een vakman met jarenlang ervaring in het plaatsen van domotica systemen en het leggen van elektriciteit.

Naast een perfecte installatie en afwerking, zijn een goede werkethiek en stiptheid onze troeven. Wij zorgen er steeds voor dat de werf steeds netjes opgeruimd wordt, zodat u zo minder hinder ondervindt tijdens de werken.

Installatie domotica systemen

Wij zijn gepassioneerd door de nieuwste technologieën en evoluties op gebied van domotica. Bijblijven en onze klanten voorzien van de beste, modernste elektrische toepassingen is een erezaak voor ons. Door ervaring en opleidingen groeien wij mee met de spitstechnologie van vandaag. Niet alleen op het gebied van domotica, ook wat betreft elektrische installaties voor woningen blijven we onze know how en vakkennis voortdurend scherpstellen. Wij zijn ondertussen gespecialiseerd in domotica systemen waarbij we alles vanop 1 plaats kunnen aansturen.

Elektrische installaties

Renoveren van oude elektrische installaties in oude herenhuizen of elektriciteit leggen in een nieuwbouw? Vertrouw op MVDB voor een elektrische installatie volgens de regels van de kunst. Tiptop in orde en piekfijn afgewerkt!

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. We verwezenlijkten reeds vele projecten in kantoren, winkels, HoReCa, kmo’s en in privé woningen.

Kleine herstellingen en interventies

Wij doen niet alleen grote projecten. Wij staan ook paraat voor al uw kleine, dringende herstellingen en interventies voor elektrische installaties.

Onze certificaten

Op zoek naar een specialist in domotica & elektriciteitswerken?
Contacteer me voor al uw installaties en herstellingen!